Rólunk

A juicy.mashkulture.net-en 2007 május óta napi szinten olvashatsz a mai fiatalok folyamatosan alakuló kreatív kultúrájának legfrissebb híreiről úgy, hogy közben elsősorban a divatra  koncentrálunk.

Legfőbb célunk, hogy a lehető leghamarabb megmutassuk nektek e területek legötletesebb és legszínvonalasabb eseményeit a világ minden tájáról.

A BLOGGEREK:

Török Noémi - noya

noya_313

A 2009-ben végeztem a Corvinus Egyetem kommunikáció szakán. A blogot 2007 nyarán indítottam, mert a főoldalról (mashkulture.net) hiányoltam a női tartalmat és a szabadidőm is sok volt akkortájt. :) Szerettem volna egy olyan oldalt létrehozni, ami a magyar tehetségek mellett, a külföldi, kevésbé ismert márkákra, eseményekre és tervezőkre is hangsúlyt fektett, hogy egy kicsit jobban megismerjük őket.

Farkas Edina - lina

Született kíváncsi vagyok. Folyton a szépség különleges, vagy egészen egyszerű formáit lesem, az átlagtól eltérő dolgokat keresem, és nem bánom az élet kiszámíthatatlanságát.

A divatszakmát csak „szeretőnek” tartottam a főiskola mellett, de néhány szakításunk után rájöttem, hogy sokkal inkább Vele, mint Nélküle.

A bloghoz 2009-ben csatlakoztam, hogy saját látásmódommal, és ötleteimmel színesítsem a női oldalt. Leginkább a hazai divatszakma fiatal generációjára fókuszálok, azokra a tehetségekre, akikben rengeteg lehetőség rejlik és, akik a budapesti divatélet jövőjét jelentik.

Adamek Alma - alma

A Juicy-n 2010 nyarán kezdtem el blogolni, két állandó rovatom a Juicy gasztro és a Juicy film. Egyébként röhejesen járok magassarkúban, szeretnék megtanulni vezetni, szeretem a farmernadrágot, a paradicsomos orecchiette-t, Bill Murray-t és egyetértek azzal, hogy “girls, girls, girls:sex kittens, sex bombs, seductresses, naughty girls, secretaries, schoolgirls and Kate Moss-”