Stahl Barbara albuma már a finisben

DSC_8958

Már csak pár simítás és hamarosan debütál első önálló albumával Stahl Barbara, aki már spoilerezett a készülő lemezről egy számot, a City-t, most pedig a különösen személyes Gold című dalt hallhatjátok tőle, a tegnapi MR2 premier után a JUICY oldalán először.

A készülő albumot Lotfi Árzsáng Áron ( High Love producere) közreműködésével készítik, aki szerint ez az egyetlen dal a lemezen, aminek a legelső take-jét annyira megszerették, hogy ez is maradt a végleges verzió. ,,Monoton, ismétlődő elemekre épül és kicsit lo-fi a hangzásvilága.” -mondja Lotfi a frissen debütál dalról.

Stahl számára is fontos ez a szám: ,,A Gold volt az első dal, amit High Love-val összeraktunk az albumhoz. A dalt egy csalódás ihlette, ehhez mérten elég borongósra és szomorúra sikerült. A címet egy ismétlődő sora adta “what was once gold becomes dust, by the morning light”-   számban pedig a nappal és az éjszaka a főszereplők, a szám üzenete pedig az, hogy az embert nagyon ki tudja semmizni érzelmileg az éjszaka, ha hagyja, hogy az fogva tartsa.”- meséli a dalról az énekesnő. Az album egyébként áprilisban érkezik és egy klipre is számíthatunk tőle a jövőben.

És itt is elérhető Barbara zenéje:

Itunes

Deezer

Friss infók pedig a Facebook oldalán

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0tumblrReddit0
kategóriák: hírek  zene