Újabb menő klipet mutatunk: Belau

island_of_promise_cover

Zenei újdonsággal jelentkezünk, ezúttal a Belau debütáló számát mutatjuk, amihez elég menő klipet rittyentettek. Kattintsatok a részletekért.

Kedves Péter egyszemélyes projektjét eddigi eddigi utazásai, kalandjai és áhított céljai inspirálták, ötlete egy félreeső, tengerparti horvát faluban pattant ki a fejéből.
belau_2

„A Belau üzenete egyszerű: próbáljunk meg kiszakadni a hétköznapi nyüzsgésből és igyekezzünk megélni a pillanatot. Ennek megfelelően a cél, hogy a zene hatására belső utazásra induljon a hallgató, olyan reményteli és napsütötte helyekre, ahol ki tud kapcsolni és képes meglelni a harmóniát.” – mondta Kedves Péter, a projekt megálmodója.

Bemutatkozó klipjében az elvágyódás és a reményteli hangulat találkozik az aktuális elektronikus zenei alapokkal . Így ősszel jól is esik a nyári hangulatú dal,  amelyben a tehetséges énekesnő, Hegyi Dóri hangját is felfedezhetjük..  Az Island of Promise című szerzemény egy pár kapcsolatát mutatja be, a dalt Kováts Marci keverte, míg a hozzátartozó egysnittes klip Damokos Attila munkáját dicséri, a videó főszereplője pedig Tóth Bori, modell. Kedves Péter célja, hogy a jövőben olyan tematikus konceptlemezt alkosson, amely különböző földrajzi területek hangulatát idézik majd.

A folytatásról mindenképp hírt fogunk adni, de addig is csekkoljátok a videót.

Még több infó a zenei projektről ITT.

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0tumblrReddit0
kategóriák: videó  zene   tags: