Teszteltük: Simple alkalmazás

elindult-az-europaban-egyedulallo-simple-az-otp-mobil-fizetoalkalmazasa_lead

Tudjuk, már a fületeken jön ki a sok alkalmazás, mi szkeptikusak voltunk, mielőtt letöltöttük a Simple-t. Aztán meglepődtünk,mert a sok próbálkozással ellentétben ez az app nemcsak foglalja a telefonunk memóriáját, hanem hasznunkra is válik. Megmutatjuk, miről is van szó és persze azt is, hogy mely funkcióit szeretjük a legjobban.

1. Olcsóbb jegyek
A nyáron bármelyik fesztiválra olcsóbban tudsz vásárolni jegyet a Simple-el, ami elnézve a fesztivál árakat, egyáltalán nem mindegy.  A használat nagyon egyszerű, feltöltöd az egyenlegedet a bankkártyád segítségével, az alkalmazáson belül kiválasztod a jegyek topikcot, amelyen belül egyébként nem csak fesztiválokra, hanem koncertekre, színházi előadásokra és egy csomó egyéb programra tudtok kedvezményesen jegyet vásárolni.
simple1

2. Fogj taxit a Simple alkalmazással.
Hasonlóan az Uber-hez, tudsz GPS alapú kereséssel taxit rendelni magadnak, így megspórolhatsz magadnak sok-sok idegtépő várakozást. Mit kell tenned?

  • A GPS alapú kereső megmutatja, hol tartózkodsz. Bökj rá a címre, ha oda rendelnéd a fuvart.
  • Ettől eltérő címet is megadhatsz, ha máshol szállnál be a taxiba.
  • A Kalkulátor funkció segítségével megbecsülheted a fuvardíjat, az érkezési cím megadásával.
  • Kérj taxit, és kövesd nyomon az útját a térképen. A fuvart az autó megérkezéséig lemondhatod.
  • A Simple figyelmeztet a taxi érkezése előtt, és az érkezés pillanatában is.
  • Fizess bankkártyáddal vagy Simple-egyenlegedről az appon keresztül.simple2

Ha szomjas vagy: italautomata funkció
Az italautomata, amelyet szintén ki lehetett próbálni a helyszínen, egy LCD kijelzőn jeleníti meg azt a QR kódot, amelyet beszkennelve a Simple alkalmazáson keresztül, élő internetkapcsolat segítségével ki lehet fizetni a terméket. Mivel a kijelzőn lévő QR kód nem olyan jól olvasható, mint az éttermi asztalon lévő, papír alapú QR kód, ezért az autófókusszal, illetve makrófelvételi lehetőséggel nem rendelkező telefonokkal csak nehézkesen lehet beolvasni a QR kódot, így marad a PayPass kártya, vagy rosszabb esetben az aprópénz használata. – De a Simple fejlesztői szerint ez is folyamatosan fejlesztés alatt áll.

Kényelmes jegyvásárlás a kedvenc filmedre:
Egy harmadik funkció, a Mozi segítségével, mely jelenleg a fővárosi Corvin Moziban próbálható ki, a kiválasztott film vetítésére megvásárolt mozijegy az alkalmazásba „érkezik vissza”, így nem kell azt kinyomtatni. A nézőtérre az elektronikus jegy Simple alkalmazásban történő felmutatásával lehet bemenni .

Még több információért látogassatok el a Facebook oldalukra, ahol folyamatosan frissülő hírekkel és akciókkal várnak benneteket!

(L.)

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0tumblrReddit0
kategóriák: ajánló  app  kipróbáltuk  promóció