Kipróbáltuk: PUMA Women’s Pulse XT PWR Cool

71P7jYgqZEL__UL1500_

Futni jó dolog: remek stresszoldó, növeli a tüdőkapacitásunkat, helyrerázza a kondinkat és az ember könnyen rákap az ízére: egy idő után egyre többet akar. Ezen a ponton nem árt átgondolni, hogy a továbbiakban milyen cipőben rójuk a kilométereket.

11791686_10205030819356156_1317388953_n

A rákattanás nálam is megvolt, ami nem azt jelenti, hogy maratonokat nyomok le, sőt bőven örülök, ha tíz kilométer után nem halok meg egészen, csak egy kicsit. A rendszerességet is viszonylag lazán kezelem: nem mardos a bűntudat, ha kihagyok pár napot, ilyen melegben például nincs az az Isten, hogy rávegyem magamat egy szabadtéri futásra. Ettől függetlenül, ha futok akkor tényleg futok, mindig van egy aktuális cél, amit teljesíteni szeretnék. Ez heti többszöri edzést jelent, így tényleg aktuálissá vált a cipőkérdés, amit szépen elbagatellizáltam, míg néhány rutinos futó az arcomba nem mondta, hogy ennél értelmesebbnek néztek.  Mivel gyűllölök választani és lövésem sem volt, hogy mi lenne a legjobb a lábamnak, segítséget kértem szakemberektől.  Végül a PUMA jóvoltából kaptam egy olyan futócipőt, ami tökéletesen illeszkedik az aktivitásomhoz, mozgásformámhoz és persze a virgácsaimhoz.

71Cvjq109bL__UL1500_

A PUMA Women’s Pulse XT PWR Cool Cross-Training Shoes modellje nemcsak elég csini darab, de szuper kényelmes is, ráadásul annyira könnyű, hogy az ember alig veszi észre, hogy van a lábán cipő. Légáteresztő felsőrészének kösönhetően a sokadik kilométer után sem érzem úgy, hogy öngyulladásba kezdenek a lábaim, a gumitalp és a gondosan kidolgozott talpbetét pedig a nagyobb intenzitású edzéseken is stabilan tart és biztosítja a rugalmas mozgást.

71-Hck53hjL__UL1500_

A cipőt immár harmadik hónapja nyúzom, de jól bírja a kiképzést. Színéből kifolyólag könnyen koszolódik, de szerencsére nem nagy kunszt tisztítani és többszöri mosás után sem néz ki úgy,  mintha a kutyám szájából szedtem volna ki.

Természetesen több színben is megvásárolható, az almazöldet azért preferálom, mert jól láthatóvá tesz sötétben is.

Holnap mutatjuk a PUMA legújabb modelljét, amit még nem teszteltünk, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

Részletek hamarosan.

71nd5RKv5ZL__UL1500_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0tumblrReddit0
kategóriák: cipők  divat  hírek  sport   tags: