un3

Like a boy by Oleg Borisuk

Anno a mashKULTURE Juicy mutatta be először az ukrán fotós, Oleg Borisuk munkáit. Utána kaptunk hideget is, meleget is: a hazai szakma nem fogadta egyöntetű örömmel az agilis, végtelenségig terhelhető és mindemellett szuper kedves Oleget.
u4

 

Azóta nyolc év telt el, Oleg és stábja – akikkel kezdetektől fogva együtt dolgoznak a kerrierjükön – step by step építették fel a kliensrendszerüket, ami talán azért is ment viszonylag könnyen és gyorsan, mert a szerelemprojektjeiket kivéve, mindig képesek voltak maximálisan alkalmazkodni az ügyfelek igényeihez. Hogy megóvják magukat a kiégéstől – ami elég gyakori az alkalmazott fotósoknál – gyakran készítenek saját szórakoztatásukra anyagokat. Ezeknél már nem kényszerülnek kompromisszumokra, kizárólag a saját fantáziájukon múlik, mit valósítanak meg.

Bár már sokszor írtunk róluk, nem nagyon részleteztük a stábot, akik rengeteg nehézség és konfliktus ellenére is kitartottak egymás mellett, nemcsak munkatársként, hanem barátként is. Most bepótoljuk:

Viktor Taranenko:
Nemcsak Oleg legjobb barátja, hanem menedzsere is hosszú évek óta. Ő kezeli a cégük ügyes-bajos dolgait, szervezi a munkákat, a megrendeléseket, résztvesz az ötleteléseken és persze a fotózásokon is.

Bognár Hajnalka:
Szintén a kezdetektől fogva a stáb tagja, még zöldfülű stylist volt, amikor elkezdett Olegékkel dolgozni. Azóta már ő oktat nebulókat és dugig van megrendelésekkel.

Árpa Karolina: Szinte az összes anyagnál /kivéve pl. ezt/ ő készítette a sminkeket. Jelenleg már ő is tanulókat tanít a sminkelés fortélyaira, mellette pedig a stáb megrendelésein dolgozik.

A folytatásban egy újabb közös projektjüket láthatjátok Kondás Katával, aki szintén a csapat régi jóbarátja. A sorozatban Kata fiús karaktere dominál anélkül, hogy elvesztené a nőies kisugárzását.

Photo: Oleg Borisuk
Styling: Hajnalka Bognár
Make-up: Emese Balla

u5 u7 un2 unnamed

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0tumblrReddit0
kategóriák: divat  fotó   tags: