Celebtrend: a babaszín, a fekete és a mintás

A hírességek a közelmúlt nagy eseményeire is kicsípték magukat.Jellemzően három kategóriára lehetne osztani öltözködésüket, tarolnak a baba színek, a jól bejáratott fekete és a mintás anyagok.

Párizsban Haute Couture bemuatóján járt Olivia Palermo ebben a rózsaszín Valentino együttesben és Giuseppe Zanotti cipőben. A modell és színésznő a Chanel bemutatóra érkezett talpig Chanelben, Diane Kruger színésznő szintén a Chanel Shown jelent meg babakék Chanelben és Christian Louboutin cipőben.

Még több jól öltözött celebnő a folytatásban.

Kate Bosworth a berlini Hugo Boss bemutatón viselte a tervező visszafogott fekete ruháját, Alexa Chung modell a Chanel Haute Couture-re érkezett fekete pulóverben. Jessica Alba is a fekete mellett tette le a voksát,tetőtöl-talpig Versace-ban érkezett a divatház bemutatójára Párizsba. Selita Ebanks modell a Los Angelesben megrendezett BET díjátadón viselte Falguni and Shane Peacock áttetsző ruháját, melyhez a többi sztárhoz hasonlóan Giuseppe Zanotti szandált választott.

Joan Smalls fekete blúzt és mintás nadrágot viselt a berlini Mercedes-Benz Fashion Weeken, Marion Cotillard színésznő a Dior Show-ra érkezett virágmintás Diorban. Zoe Saldana is a mintás mellett döntött, ő Giorgio Armani ruhában ls Jennier Zeuner ékszerekkel feldíszítve érkezett meg az Armani Prive Showra Párizsba.

kép és info: glamcheck.com és hellomagazin.com

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0tumblrReddit0
kategóriák: hírek   tags: