Jackson Rado by Bálint Barna

Nem titok, hogy blogunk életének sarkalatos pontja a fiatal magyar tehetségek felkutatása, bemutatása, és találkoztatása a szakmával. Az sem titok, hogy lehetőségeinkhez képest figyelemmel kísérjük munkáikat, és örömmel adunk hírt azokról az eredményekről, projektekről, amik fejlődésükről, előrelépésükről szólnak.

Így vagyunk Barna Bálinttal, akinek nem csak pusztán tehetsége, hanem mentalitása, és hozzáállása is felkeltette és folyamatosan ébren tartja érdeklődésünket, mindenféle erőltetettség, vagy erőszakosság nélkül.
Fiatal kora ellenére szinte az összes munkáján érezhető a maximalizmus, a tudásvágy, és különféle  impressziók, melyekből az utánzást elkerülve folyamatosan gyúrja, és keresi saját stílusát. Sok más, kezdő fotóssal ellentétben nem hagyja  figyelmen kívül  a stáb fontosságát, pont ezért tudatosan kereste és keresi azokat az embereket, akikkel hasonló szinten, hasonló elképzelésekkel, és hasonló dinamizmussal tudnak hatékonyan csapatként működni. Ugyanígy azt sem bízza a véletlenre, milyen modell szerepel a képein, hiszen pontosan tisztában van azzal az egyszerű ténnyel,  hogy az aktuális lány/fiú meghatározhatja munkáját, elvehet, vagy épp hozzátehet a végeredményhez.

Ezúttal az egyik kedvenc fiú modellemet, a különleges arcú  Jackson Rado (Vm)-t kapta lencsevégre, aki rövid ideig itthon tartózkodik, mielőtt továbbrepül építgetni a karrierjét.
A fotók alig pár napja készültek, de már lecsaptak rá a külföldi blogok, és sok pozitív visszajelzés érkezett Bálint virtuális postaládájába.

A fotózáson sajnos nem tudtam ott lenni személyesen, de megkértem a stábtagokat, készítsenek helyettem werk fotókat, hogy betekintést nyújthassunk a munka pillanataiba.  Úgy tudom a februári időjárás nem könnyítette meg a dolgukat, és  az orrfagyasztó mínuszok meghiúsították a kültéri képek ötletét. Szerencsére Bálinték készültek ‘B’ és ‘C’ helyszín opcióval!:)

A folytatásban kiderül mik voltak azok!

make up: Kata Kertész
styled: Boglár Bendik
Hair: Saco
model: Jackson Rado (Vm)
photo: Balint Barna

Werk fotók:

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0tumblrReddit0
  • galyas ernÅ‘