Boltmustra – Anna Amélie

Kicsit tényleg olyan, mintha egy másik világba csöppenne az ember. Nagy belső tér, letisztult formák. Úgy éreztem magam, mintha egy régi Andersen könyv modern változatát lapozgatnám. Ilyen és hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem, amikor a belváros egyik legújabb showroomját látogattuk meg. A napokban nyitotta meg kicsiny kapuit Oláh Anna bemutatóterme, ahol nem csak kollekciója, az Anna Amélie kap helyet, hanem lakás-, és műhelyként is funkcionál. Nem is lehet jobb annál, mint amikor az ember kikel az ágyból, áthalad a „művei” között, hogy a konyhában megfőzze a reggeli kávét, majd a műtermében dolgozzon tovább nyugalomban.

A múlt századok nőiessége, kecsessége átültetve a 21. század rohanó világába. Ez az a vonal, amit Anna követni szeretne. A fehér falak mellett a szín- és anyagpárosítások teljes mértékben kiemelkednek. Itt tényleg az elegancia öleli át a teret. Az Anna Amélie az első olyan márka itthon, ami bloggerekkel dobott piacra egy kollekciót. A Burzsuj blog íróival arra törekedtek, hogy a stílusos férfi is megtalálja a legfontosabb alapkellékeket. Anna azonnal elmondta, hogy itt semmiből sem fog még egyszer ugyanolyan készülni. Minden táskából, karkötőből, tokból egyetlen egy darab van. Lehet persze kérni ugyanazt újra, de valami apróság mindig változni fog.

Ha pedig még most elsuhantok a Rákóczi út 75-ös számhoz (ne felejtsetek előtte bejelentkezni telefonon: 06 30 860 8405), még akár táskát is nevezhetnek el rólatok. Az ajtóban pedig mindenkit szeretettel fogad Alíz, aki Anna hihetetlen szuperhős kiskutyája.

A képekért kattintsatok a folytatásra! A teljes kollekciót keressétek az Anna Amélie weboldalán.

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0tumblrReddit0
kategóriák: boltmustra   tags: